Recreatie Park "OUD KEMPEN"

Te Koop

Onder pagina "Te koop diverse" vind U een aanbod van dingen die eigenaren of zonde vinden om weg te gooien of tegen een vergoeding van de hand willen doen. Kijkt U regelmatig naar het aanbod. Misschien zit er voor U iets bij wat u al lang zocht. 

 

Voor menigeen blijken het recreatiepark en de nabije omgeving van Oud-Kempen zo onweerstaanbaar dat ze er niet meer weg willen. In een park met 116 huisjes is niettemin vrijwel altijd sprake van enige doorstroming. Vandaar dat er vaak wel een of meerdere recreatiewoningen in de verkoop staan.

Overweegt u de aanschaf van een vakantiehuisje? Check dan het actuele aanbod van te koop aangeboden woningen. U zult verrast zijn over de gunstige prijs/kwaliteit-verhouding. De aantrekkelijke prijzen houden verband met het feit dat Oud-Kempen nog een van de weinig onontdekte plekjes is langs de Zeeuwse stromen. Laten wij dat nou juist een toegevoegde waarde vinden!

Rekreatiepark Oud-Kempen heeft een actieve coöperatieve VvE. Elk huisje heeft zijn eigen aardgas en elektriciteitsmeter.
Alle huisjes staan op eigen grond!
Het park is altijd geopend, zodat de bewoners er het hele jaar door kunnen genieten van de natuur en de rust. Als eigenaar hebt u het recht gratis gebruik te maken van alle faciliteiten, zoals de tennisbaan en het zwembad.
Oud-Kempen heeft een actief beheerdersechtpaar. Zij runnen aan de entreezijde van het rekreatiepark een gezellige kantine, annex eetcafé. Komt u gerust eens langs. U bent van harte welkom.

Helaas zijn er op dit moment geen bungalows in de verkoop.

Komende activiteiten

No upcoming events