Recreatie Park "OUD KEMPEN"

Rekreatie park "Oud Kempen"

Ons rekreatiepark gebouwd in 1977 ligt op het uiterste puntje van een verscholen Zeeuwse parel, het eiland Tholen bij het pittoreske dorpje Stavenisse. Ons park ligt direct aan de Oosterschelde, is kleinschalig en zeer rustig. Het bestaat uit 116 rekreatiewoningen, die in blokken van 4 zijn geschakeld.

Rust en stilte zijn de belangrijkste troeven voor Oud Kempen. Het park heeft de beschikking over een tennisbaan, zwembad, speelweide, jeugdhonk, speeltoestellen, tafeltennistafel, een verwarmd biljart, een jeu de boulesbaan en er is veel ruimte voor kinderen.

Het hele eiland Tholen straalt deze rust uit, de omliggende dorpjes en het landschap hebben veel van hun oorspronkelijke sfeer weten te behouden. Daarom is het een ideaal gebied voor wandelaars en fietsers. Wandelen en fietsen is mogelijk via autoluwe weggetjes die langs water, akkers en weilanden naar de omliggende dorpjes voeren.

Aan de noordzijde van het park ligt, op loopafstand, de Oosterschelde, ofwel het grootste nationaal park van Nederland. Hier vinden duizenden vogels op de slikken en schorren hun rust, voedsel en een plek om te broeden. Het heldere water is een ideale plek voor zwemmers en watersporters (zeilen, duiken, surfen etc.).

Al met al is er genoeg in en rondom Oud Kempen te beleven. Het is aan de recreant dit te onderzoeken en te ervaren. Op 500 meter afstand ligt het dorp Stavenisse waar zich een supermarkt bevindt.

Wij wensen u een heel plezierig en aangenaam verblijf op Oud Kempen.

Bestuur Oud Kempen

De woningen zijn eigendom van particulieren en worden door hen onderhouden en verzorgd. Een aantal van de woningen worden gedurende enkele perioden per jaar verhuurd door de eigenaren voor uitsluitend recreatie. Dit gebeurt dan door hen zelf en/of door de beheerster, of bekende verhuur bedrijven oa Novasol en Interhome. Op het park is werkelijk een zee van rust en ontspanning, in de zomer lekker een baantje trekken in het aanwezige openlucht zwembad, of een partijtje tennis op de omheinde baan dan wel op de Pinpong tafel voor de kantine. s'Avonds partijtje Voetballen of Handballen op de speelweide. Natuurlijk kunt U ook gewoon genieten van de mooie natuur en/of de wandeling of fietsen langs de Oosterschelde met zijn getijde water. Zelf een visje vangen, duiken en surfen behoren ook tot de mogelijkheden alsmede een bezoekje aan de haven van Stavenisse.

Geen zin in het buitenleven en toch er even uit dan hebben we onze kantine/eetcafé voor een lekker hapje of een stevig menu "gewoon lekker en niet duur"

Biljart en darts behoren ook tot de mogelijkheden om even te ontspannen, evenals vrij internetten in en outdoor tafeltennis en poolbiljart.

Park informatie:

Bezoek Adres:

Rekreatie Park “Oud Kempen”

Buurtweg 3 - 5

4696 RV Stavenisse ( route) ( ligt in het geografische centrum van Zeeland)

GPS adres: Stavenisse – Buurtweg 3

GPS cordinaten: 51.590683 4.019473

Op het park zijn de volgende zaken aanwezig:

Hoofdgebouw met:

AED Apperatuur + 10 getrainde personen.

Permanente aanwezigheid van Parkbeheerder.

2 Grote parkeertereinen, het park is verder auto vrij.

Receptie:

Hier meld U zich aan, haalt de sleutel op en U kunt er terecht voor

informatie betreffende diverse zaken.

Opening tijden: Zie Beheerders pagina

Kantine / Eetcafé:

Voor een gezellig drankje, hapje of een stevig menu.

Spelcomputer, Biljard, Darten, Internet (Wifi), Speelautomaten.

Openings tijden: Zie Eetcafé / Restaurant pagina

Terras:

Met uitzicht op zwembad, buiten tennistafel en tennisbaan.

Boeken-Bank:

Hier kunnen boeken vrij worden geleend en er liggen diverse tijdschriften.

Kindervertrek "4Kids2Play":

Gezellig ingericht met o.a. indoor tafeltennis, pool biliard, en vrij te gebruiken kinderspeelgoed.

Openings tijden : zie openings tijden eetcafé

Openlucht Zwembad en kinderbadje:

Voor volwassen en voor de kleintjes (gebruik is vrij)

Openings tijden: Pasen t/m Sept. van 7:00 t/m avond valt

Tennisbaan:

Voor huiseigenaren vrij te gebruiken.

Tennis schoenen verplicht, liefs met witte zolen.

Naast hoofdgebouw vind U een milieustraat

 

 

 

 

 

 

 

 

Komende activiteiten

No upcoming events