Recreatie Park "OUD KEMPEN"

Te Huur

 Bungalow nr 43, 151 & 157

 

Particuliere vakantiewoning op recreatiepark te Stavenisse

Deze vakantiewoningen liggen in een kindvriendelijk, autovrij park en zijn zeer geschikt voor mensen die rust zoeken en hiervan enkele dagen met volle teugen willen genieten. Op het park staat rust, ontspanning en gezelligheid centraal.
 
De vakantiewoningen zijn beneden voorzien van een slaapkamer (tweepersoonsbed), huiskamer, open keuken, badkamer, serre en berging.  Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers, met elk slaapgelegenheid voor 2 personen. In de tweede slaapkamer staat bovendien een ledikantje. In één van de slaapkamers staat bovendien een televisie, waarmee via DVD-speler films bekeken kunnen worden. Alle bedden zijn voorzien van eenpersoonsdekbedden en kussens. De badkamer beschikt over een douche, ligbad, wc en wastafel.

De huisjes zijn voorzien van een ruime, tuin, die veel privacy biedt en voor vele doeleinden geschikt is.

Op het park is een openluchtzwembad, peuter badje, tennisbaan (tegen betaling), speelveld en speeltuin met diverse toestellen aanwezig.

Geen zin om zelf te koken, ook geen probleem: het park heeft een gezellig restaurant, waar u voor een hapje en een drankje terecht kunt. De beheerders informeren u graag. In het restaurant is ook een biljart en kinderhoekje aanwezig.

In het aanliggende dorp Stavenisse is o.a. een winkelstraat en een jachthaven met een boten helling. De Oosterschelde ligt op 400 m afstand met een favoriete duik locatie, ook uitermate geschikt voor surfen en vissen. Prima geschikt als uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten, vooral in het voorjaar, wanneer de weelderige natuur weer tot volle ontwikkeling komt. Kortom een uitstekende locatie om er enkele dagen tussenuit te zijn of van uw welverdiende vakantie te genieten.

In de maanden juli en augustus is er alleen week verhuur van vrijdag tot vrijdag mogelijk.

Worden uitsluitend voor rekratief gebruik verhuurt.

Naar de website voor meer informatie; http://www.zeeland-tholen.nl/


Mail de verhuurder ; avanetten53@gmail.com

 

Keuken met eethoek                                         zithoek & serre

2 persoon slaap kamer beneden                         Bad kamer met douche, ligbad en wc

Komende activiteiten

No upcoming events