Recreatie Park "OUD KEMPEN"

Te Huur

 Bungalow nr 11, 67 & 69

 

   Bungalow nr 11                                                Bungalow nr 67

                                    

                                 Bungalow nr 69

Direct de verhuurder mailen;  pvugt@hotmail.com                    

Voor prijzen, nadere informatie en foto’s zie website: http://www.zeeland-vakanties.eu

Comfortabele, gezellige en recent gerenoveerde vakantie woningen. Volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Buurtweg 11 en 67 zijn zelfs voorzien van een Finse Sauna en Buurtweg 69 van een Infra Rood Sauna. Bij alle drie de woningen zijn de tuinen omheind voor voldoende privacy en huisdieren zijn toegestaan (max 2).

Deze vakantiewoningen liggen op een kindvriendelijk autovrij park en zijn zeer geschikt voor mensen die rust zoeken en hiervan  met volle teugen willen genieten. Op het park staat rust, ontspanning en gezelligheid centraal. Op het park is een openluchtzwembad met peuterbadje, tennisbaan (tegen betaling), trampoline, jeu de boules baan, speelveld en speeltuin met diverse toestellen aanwezig.

Geen zin om zelf te koken is ook geen probleem. Het park heeft een gezellig eetcafé waar u voor een hapje en een drankje terecht kunt. De beheerders informeren u graag. In het hoofdgebouw zijn ook een biljart en een Kids2Play ruimte aanwezig met o.a. een tafeltennistafel en poolbiljart..

In het aangrenzende dorp Stavenisse is o.a. een winkelstraat met o.a. een supermarkt en een jachthaven met een boten helling. De Oosterschelde ligt op 400 m afstand met een favoriete duik locatie, ook uitermate geschikt voor surfen en vissen. Prima geschikt als uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Kortom een uitstekende locatie om er even tussenuit te zijn en van uw welverdiende vakantie te genieten.

Worden uitsluitend voor rekratief gebruik verhuurt.

 

Komende activiteiten

No upcoming events